Translate

Hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten:

o  Brandnetelrisotto met gepofte tomaat
o  Frittata van raapsteeltjes
o  Gevulde pastaschelpen uit de oven
o  Gevulde pompoen
o  Imam Bayilda (Turkse aubergineschotel)
o  Kaasfondue met fontina
o  Kaasfondue met truffel
o  Lasagna aperta met ricotta en spinazie
o  Melanzane Parmigiana (uit elkaar getrokken)
o  Pasta alla Norma met aubergine en ricotta
o  Pasta met pesto a la Trapanese (kan ook als voorgerecht)
o  Pasta met bloemkool en zongedroogde tomaat (kan ook als voorgerecht)
o  Pasta met vers eekhoorntjesbrood (kan ook als voorgerecht)
o  Pasta met verse tomaten en basilicum
o  Plaattaart met tomaat, mosterd en geitenkaas
o  Risotto met aubergine (kan ook als voorgerecht)
o  Risotto met funghi porcini (ook als voorgerecht)
o  Risotto met pompoen en gefrituurde salie
o  Risotto met radicchio en taleggio
o  Risotto met rode wijn en geitenkaas (ook als voorgerecht)
o  Risotto primavera met lentegroentes
o  Risotto (basisrecept, kan ook als voorgerecht)
o  Shakshuka (auberginestoof met eieren)
o  Tortilla met zoete aardappel en geitenkaas
o  Tuinbonensalade met artisjok en ingemaakte citroen
o  Venkelsalade met manchego



Hoofdgerechten met vis:

o  Chraime met griet, mul, poon of kabeljauw
o  Dorade in een zoutkorst
o  Forel met laurier, olijven en pancetta
o  Gegrilde vis met kruidenolie
o  Gerookte forel
o  Heilbot met alle kleuren van de regenboog
o  Inktvisjes in tomatensaus
o  Kabeljauw in de tajine
o  Melanzane Parmigiana (met ansjovis)
o  Mosselen (Aziatisch)
o  Pasta met garnalen en gorgonzola (kan ook als voorgerecht)
o  Pasta met zalm en artisjokken
o  Pasta Vongole
o  Vis in botersaus met kappertjes
o  Vis in specerijen en tomatensaus (Chraime)
o  Zalm, gepocheerd op groene groentes
o  Zalmquiche met asperges
o  Zeewolf in prosciutto met kappertjesvulling
o  Zuurkool met vis en schelpdieren


Hoofdgerechten met vlees:

o  Biefstuk met dragonsaus
o  Bucatini all' Amatriciana
o  Crespelle met spinazie en ham
o  Eend in limoncello-pepersaus
o  Entrecote met tomatensalsa
o  Fazant op zuurkool
o  Flammkuchen met munster
o  Franse plaattaart met reblochon en spekjes
o  Gestoofde Italiaanse kip met basilicum
o  Heilbot met spekjes
o  Indiase kip met spinazie
o  Indische gehaktballen
o  Italiaanse hamburgers
o  Jambalaya (paella uit the Deep South)
o  Kalfshaas, gemarineerd met rozemarijn
o  Kalfsvleesrolletjes met parmezaan en salie
o  Kip (gegrild) met venkel(zaad)
o  Konijn met witte bonenpuree en venkel
o  Konijnenragout in rode wijn
o  Konijn van de jager (coniglia alla cacciatora)
o  Kwartel in witte wijn met salie
o  Lamsschenkel met aubergines
o  Lamtortilla’s met 5 spices
o  Lamsvleespakketjes met asperges
o  Lamsworst of lamsburgers
o  Lasagna originale
o  Libanese kipschotel
o  Ligurische kip in tomatensaus
o  Ossenhaas, gepocheerd in wijn
o  Paella met mosselen, inktvis, chorizo en kip
o  Pasta Carbonara
o  Pasta met wild zwijn
o  Pasta met worstjes
o  Pasta Puttanesca
o  Pelau (Caribische kipschotel)
o  Pollo casalingo con aceto (nazomerse kip)
o  Porchetta met venkel en knoflook
o  Risotto in parmaham met paddenstoelen
o  Shoarma
o  Stoofvlees met bruin bier en peperkoek
o  Varkenshaas in gorgonzolasaus met salie

o  Wildzwijnrollade (in portsaus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten