Drankjes:
o Frosé
Vegetarische hapjes:
o Bruschetta met
tomaat
o Grissini (soepstengels)
met artisjokkenpuree en courgette
Hapjes met vis:
o Bagna Cauda
(ansjovisdip)
o Oeuf en
cocotte met zalm
Hapjes met vlees:
o Bresaola met
stracchino en rucola
o Crostini met
kippenlevertjespaté
o Grissini (soepstengels)
met tonijn en parmaham
o Guacamole in
tomaat met bacon
Vegetarische (maaltijd)soepen:
(Maaltijd)soepen met vis:
o Saffraanbouillon met
vongole
(Maaltijd)soepen met vlees:
o Orzo,
maaltijdsoep met linzen en kip
o Orzo,
maaltijdsoep met worstjes en pompoen
o Soto Ayam
(Indische kippensoep)
Vegetarische voorgerechten:
o Bietencarpacccio met
geitenkaas en rucola
o Crostini met
aubergine
o Spaghettini met
citroenslagroom
Voorgerechten met vis:
o Ceviche met
korianderolie
Voorgerechten met vlees:
o Rotolo met
spinazie (pastarol)
o Vitello Tonnato
o Wontonoli met
groene asperges
Vegetarische hoofdgerechten:
o Frittata van
raapsteeltjes
o Melanzane
Parmigiana (uit elkaar getrokken)
o Shakshuka
(auberginestoof met eieren)
Hoofdgerechten met vis:
o Chraime met
griet, mul, poon of kabeljauw
Hoofdgerechten met vlees:
o Crespelle met
spinazie en ham
o Flammkuchen met
munster
o Pollo
casalingo con aceto (nazomerse kip)
o Porchetta met
venkel en knoflook
o Wildzwijnrollade (in
portsaus)
Bijgerechten (vegetarisch tenzij anders vermeld):
o Arancini (risottoballetjes)
o Dukkah (dip)
o Pecorino-taartje
met rabarber en tijm
o Polentaspiezen met
groenten
o Zhug (Midden-Oosterse
sambal)
Dessert:
o Malfatti di
Panettone (Italiaans kerstbrood)
o Nutella-crème
met ricotta
o Panna
cotta met balsamico-azijn en peertjes
o Panna
cotta met kastanjes en cranberry
o Rabarbercrumble met
bloedsinaasappel
o Sbrisolona
(notentaartje)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten