Vegetarische hoofdgerechten:
o Gevulde pastaschelpen
uit de oven
o Imam Bayilda
(Turkse aubergineschotel)
o Lasagna aperta met ricotta en spinazie
o Pasta alla Norma met aubergine en ricotta
o Pasta met
pesto a la Trapanese (kan ook als voorgerecht)
o Pasta met
bloemkool en zongedroogde tomaat (kan ook als voorgerecht)
o Pasta met
vers eekhoorntjesbrood (kan ook als voorgerecht)
o Pasta met
verse tomaten en basilicum
o Risotto met
aubergine (kan ook als voorgerecht)
o Risotto met
funghi porcini (ook als voorgerecht)
o Risotto met
pompoen en gefrituurde salie
o Risotto met
radicchio en taleggio
o Risotto met
rode wijn en geitenkaas (ook als voorgerecht)
o Risotto primavera
met lentegroentes
o Risotto (basisrecept,
kan ook als voorgerecht)
o Tortilla met
zoete aardappel en geitenkaas
Hoofdgerechten met vis:
o Chraime met
griet, mul, poon of kabeljauw
o Forel met
laurier, olijven en pancetta
o Heilbot met
alle kleuren van de regenboog
o Pasta met
garnalen en gorgonzola (kan ook als voorgerecht)
o Pasta met
zalm en artisjokken
o Vis in
botersaus met kappertjes
o Vis in
specerijen en tomatensaus (Chraime)
o Zalm, gepocheerd
op groene groentes
o Zeewolf in
prosciutto met kappertjesvulling
Hoofdgerechten met vlees:
o Eend in
limoncello-pepersaus
o Franse plaattaart
met reblochon en spekjes
o Konijn met
witte bonenpuree en venkel
o Paella met
mosselen, inktvis, chorizo en kip
o Pelau (Caribische kipschotel)
o Risotto in
parmaham met paddenstoelen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten