Hamburger kookt
Een blog met verhalen en (Italiaanse) recepten.
Pagina's
(Verplaatsen naar ...)
Startpagina
Drankjes & hapjes
Soepen & voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Toetjes
Wie is die Hamburger?
Index van recepten
▼
vrijdag 11 mei 2018
Sabbatical, en gegrilde avocado's.
›
Op 9 mei 2013 postte ik mijn eerste verhaal op mijn blog. Inmiddels.... Zijn we vijf jaar en twee dagen verder. Heb ik 298 verhalen...
vrijdag 4 mei 2018
Keuzestress. En kleurrijke Rice Krispies Treats
›
Een buitenkeuken. Dat was het cadeau dat ik vorig jaar van mijn familie en vrienden kreeg toen ik een kroonjaar bereikte en een groot fee...
vrijdag 27 april 2018
Afscheid. En goddelijke "choemoes"
›
Ze was veertig toen ze een knobbeltje ontdekte. Tientallen chemo's volgden, zelfs nog toen ze te horen kreeg dat het allemaal voor ni...
vrijdag 20 april 2018
Inspiratie. En crispy auberginekoekjes
›
Mensen vragen mij wel eens of ik altijd inspiratie heb voor mijn blog. Nee. Helaas niet. Er zijn weken dat ik zoveel inspiratie heb d...
vrijdag 13 april 2018
Bergen en sterren. En crespelle met twee soorten zalm.
›
Met twee honden aan de riem stap ik naar buiten. Het is pikkedonker. Het is het vroege voorjaar en alleen verderop op de Italiaanse b...
vrijdag 6 april 2018
Die andere Italiaanse kaas. Risotto met asperges & Grana Padano
›
Als je van Verona naar het Gardameer rijdt en de afslag ten hoogte van San Martino neemt (bijvoorbeeld omdat je een heerlijke wijnlunc...
vrijdag 30 maart 2018
Zomertijd = festivaltijd = chocoladetaartjetijd
›
Oke, ik geef het toe. Die zomertijd is altijd eerst even een crime. Je zondag is ineens veeeel korter, en die eerste maandag (en dinsdag...
›
Homepage
Internetversie tonen